Wie is fien

[htm         fien 1

Wie ben ik? Laat ik mijzelf eerst even aan u voorstellen;

mijn naam is Fien Kuijvenhoven, geboren op 24 December 1954 in Den-Haag, op 25 Augustus 1977 getrouwd met mijn levenspartner Wim.  Een  Jubileumjaar was het jaar 2017 voor ons!  40 Jaar getrouwd!  Sinds 1996 wonen mijn man Wim en ik met veel plezier aan een heel gezellig pleintje aan de westelijke bosrand van Apeldoorn.

fien trouwfoto1 

Onze 40e trouwdag op prachtig eiland Elba in Italië

FB IMG 1504341397867

FB IMG 1504459312234

FB IMG 1504459002376

     Trouwdagcadeaus en souvenirs uit Italië (Toscane) 😍

Al vanaf mijn geboorte is mijn interesse voor o.a. poppen en mooie kleding & accessoires gewekt door mijn lieve oma en moeder. Later is vanuit het verzamelen van poppen, de liefde voor baby’s, en mijn vele creatieve hobby’s en interesses het re- en newbornen van poppensets en poppen 1 van mijn grote hobby's geworden (sinds 2005), en sinds 2006 ook mijn beroep!  In dat jaar onder de naam 'Studio Dollfien' officieel als winkel ingeschreven bij de KvK nadat ik mijn baan bij de KOAC was kwijtgeraakt.

baby reborn 2baby reborn 1

Helaas heb ik om gezondheidsredenen het maken van Rebornbaby's (poppen), het geven van RebornWorkshops en de Poppenbeurzen met heel veel verdriet op moeten geven na een aantal hele leuke maar drukke jaren. Ik heb uiteindelijk met veel plezier 8 jaar vanuit ons huis mogen werken en mijn winkel stukje bij beetje kunnen opbouwen. Na jaren werd dat écht veel te krap en pasten wijzelf nog amper in ons huis!

Daarom ben ik heel blij dat ik nu mijn droom, een échte Baby/kinderkledingwinkel begin 2015 waar heb kunnen maken!, dit dankzij mijn lieve man Wim! Wij werken nu heel gezellig samen in 1 pand, hij zijn Assurantiekantoor Willemsen in het rechterdeel, en ik mijn winkel onder de toepasselijke naam 'eenBtjemeer' (voor een beetje minder) in het linkerdeel van dit pand aan de Asselsestraat 127 in Apeldoorn!

NB, Nú moet ik mijn droom helaas al opgeven!, Ben mijn winkel aan eht opheffen dmv een grote Uitverkoop! :-( in mijn winkel in Apeldoorn geldt nu op zo goed als Alles 3 Halen slechts 1 Artikel Betalen!!, dus 2 GRATIS artikelen, slechts 1 afrekenen!! :-) Op is op en wég is pech!

 

winkel gevel

          

Mijn gezellige en inmiddels zéér uitgebreide winkel 'eenBtjemeer' is geopend; Dinsdag t/m Donderdag van 10 tot 5 uur. 

Nb; ik verkoop ook prachtige feestelijke pakjes voor kleine jongetjes, doopkleding, bruidsmeisjesjurkjes/communiejurkjes en accessoires en nog heel veel meer!! Nu met min. 50% Korting!!

 

 baby 1 bruidsmeisje 1 baby 3

                                                              NB; naast mooie betaalbare klassieke en hedendaagse Engelse Babykleding & Accessoires (ook Spaanse) verkoop ik o.a. ook; Prematuurbabykleding v.a. maatje 40, Kinderkleding van div. merken t/m ongev. 4 jaar, Feestelijke Jurkjes voor Baby's & Kinderen in Alle maten (voor doop, verjaardag, trouwfeest, communie, kerstfeest, schoolfeest/gala, balletpakjes, prinsessenjurkjes & access. (tot ongev. 5 jaar).

Maar ook; Luxe Sokjes, Majootjes, Schoentjes, Hoedjes, Mutsjes, Petjes, Mozesmanden, Kinderwagensets, Voetenzakken voor de Maxicosi & Buggy, Babydekentjes, Kraamcadeautjes enz. enz. Nú 1 artikel met 50% korting, of 3 halen slechts 1 artikel betalen!! :-) dus 2 gratis artikelen!

  ga spaans     babypakje     ga voetenzak

En alleen in mijn Boutique 'eenBtjemeer' in Apeldoorn vind je NU in de OPRUIMING de mooiste feestelijke Dameskleding en Accessoires zoals; Gala, Coctail, feestelijke Bal- en Bruidsjurken

maar ook o.a. Bustiers, Tassen, Avondtasjes, Sjaals, Stola's, feestelijke Schoentjes en meer!  NB; Kortingen oplopend t/m 75%!! 

 

Graag (weer) tot ziens in mijn webshop en/of winkel 'eenBtjemeer' in Apeldoorn!

en natuurlijk zou ik het óók heel leuk en aardig vinden als iedereen een berichtje in mijn Gastenboek zou willen achterlaten!  www.studiodollfien.mygb.nl   

alvast bedankt, groetjes van Fien Kuijvenhoven (Nb. ook op Facebook!) 

 elfia 2016

Kasteel fantasyevent Elfia in Arcen 2016, Nb; in zelfgemaakte prinsessenjurk!, 1 van mijn andere grote hobby's! 

Inschrijving kvk onder nr. 08152142 sinds 26 oktober 2006